zondag, april 29, 2007

2 Voor het breken

Shoppen is voor veel vrouwen (volgens mij hebben mannen hier iha veel minder last van) een goede remedie tegen misère van allerlei aard. Zo ook voor mij. Omdat shoppen op een eiland niet echt heilzaam is, heb ik de agelopen tijd een flink aantal keren mijn winkelmandje op het internet gevuld. Er kwamen de afgelopen week belachelijk veel dingen met de post. Elk pakje deed me goed en ik mag me er daarom, van mezelf, ook niet schuldig over voelen. Soms heb je het gewoon nodig om lief voor jezelf te zijn, toch?

Gister bracht de postbode mijn lang-gewenste ebbenhouten sokkennaalden.

(foto is wazig gemaakt vanwege het getoonde adres, gevalletje privacy en zo)

Toen ik ze uit de verpakking haalde, telde ik tot mijn verrassing 6 naalden. Terwijl er volgens de omschrijving toch echt maar 5 in zouden moeten zitten. Meevallertje! Omdat ik voor sokken 4 naalden gebruik, heb ik dus 2 voor het breken (of verliezen of beschadigen).

Ik heb er een klein stukje mee gebreid en het valt me niet tegen. Lekker puntig en het materiaal is gladder dan de bamboe-naalden waar ik niet echt mee overweg kon. Hopelijk worden ze in de loop der tijd nog ietsjes gladder (huidvetten, waxpapier), dan zijn ze echt perfect.

1 opmerking:

kantklosjes zei

hallo Judith

IK lees net dat jij ook van die mooie ebbenhouten naaldjes bestelt heb, ben jij er ook zo blij mee?
Bij mij zaten er gewoon 5 naaldjes in, dus jij hebt extra geluk ;)
groeten
Ingrid(van het sokkenbrei gebeuren)