donderdag, april 26, 2007

Nieuwe voorraad

Lekker aan het haken de laatste tijd, kwam ik tot de ontdekking dat ik eigenlijk maar verhipt weinig kleurtjes katoen in huis had. Nu de laatste winkel op het eiland waar wat garens werden verkocht, in januari gestopt is, ben ik ernstig beperkt. Maar.... leve het internet.

Deze doos katoen en 2 bollen sokkengaren (van de snoep-sokken uit een eerder blogje) komt van de Hobbydoos. Leuk assortiment, snelle service, prima kwaliteit. Vandaar deze reclame :o)Het boekje is heel leuk, er staan verschillende patroontjes in die ik wil maken. Vooral de kippen zijn favoriet. Eerst even mijn draakje afmaken. Alle onderdelen liggen gevuld en al klaar, maar toen kwam er ineens een sok tussendoor.

Morgen kan ik 3 eindelijk-afgemaakte stukken uit de 'oude doos' laten zien en 2 geverfde shirtjes voor zoonlief (niets wereldschokkends, maar af is af).

2 opmerkingen:

Irma zei

Mooie katoentjes! Van dit materiaal heb ik pinwheel 1 gebreid.

het lieveheersbeestje zei

Hoi Judith,
Ik heb dit boekje vorig jaar van de bibliotheek meegenomen en ben ook direct aan de slag gegaan! Het zijn erg grappige poppetjes, vindt je niet? Ik heb een paar haasjes en een soort bol hondje gemaakt. Ze vielen goed in de smaak bij de kindertjes. De ogen heb ik er met vilt op gemaakt. Veel succes met je katoenen bolletjes!

Groetjes van mama lieveheersbeest