maandag, april 16, 2007

Vers van de pennen

Ondanks de zomerse temperaturen brei ik nog lekker door aan sokken. Dit paar is vers van de pennen. Gisteravond de laatste steken afgehecht Mijn eigen sokpatroon, met verstevigde hak, van Lana Grossa Meilenweit Mega Boots Stretch (kleur 710) op naalden 2,75. Ze begonnen zo mooi gelijk, maar halverwege de boord van de 2e sok ging het mis. Ineens een langer stuk rood en daarna een totaal andere volgorde van de kleuren. Jammer, ik vind bij dit garen gelijke sokken eigenlijk mooier. Maar goed, sokken van deze sokkenwol dragen heerlijk en dat maakt alles goed.

4 opmerkingen:

odette zei

Als je ze snel bekijkt lijken ze best wel op elkaar, maar als je goed kijkt zie je dat ze anders zijn. Inderdaad jammer, maar als ze lekker zitten is het weer niet zo heel erg.

Petrouchka zei

Hoi Judith ...
Hier ook 2 ongelijke sokken hoor , maar ze zitten heerlijk !!!
Ook ik ben om ..wil meer van dit garen , het breit lekker , is zacht ..en lekker warm (kan ik vandaag wel weer gebruiken ...

Groetjes , Petrouchka

Irma zei

Het verschil zit toch voornamelijk ín de schoenen, dan is het toch niet zo erg?

Judith zei

@ Petrouchka,

Ga je nog foto's laten zien van je magische-bol-ontwikkeling (leuke woordspeling hè?)? Ik ben nieuwsgierig.

@ Irma

Deze sokken vind ik wat te dik om in schoenen te dragen. Dit zijn dus over-gewone-sokken-sokken. Voor extra warme voeten. Bij sommige garens vind ik het juist leuk als sokken niet helemaal gelijk zijn, maar bij deze vind ik het gewoon een beetje jammer (door de brede banen kleur).

Doeg,
Judith