zondag, mei 13, 2007

Geven en krijgen

Vanmorgen met een kadootje onder de arm richting beide moeders. Eerst naar mijn moeder (niet vanwege een sterke voorkeur, maar wegens het uitgenodigd zijn voor het eten bij mijn schoonmoeder, puur praktisch qua volgorde dus ;o).


Ik vroeg mijn moeder of ik nog wat (ongewassen) schapenwol van haar kon krijgen, omdat ik mijn voorraadje bijna opgesponnen heb en graag nog wat meer wil spinnen voor ik ga twijnen en wassen. Geen probleem (moeders heeft veel wol op voorraad). Kijk wat ik nog meer in mijn handen geduwd kreeg:


Linksboven de ongewassen, maar schoongeplukte schapenwol waar ik om had gevraagd. Rechtsbovenin een gekaard schapenwol/mohair-combinatie. Linksonderin katoen en daarnaast zijde. Wauw, dat is superzacht. Ik waag me daar nog maar even niet aan. Eerst wat meer vertrouwen in mijn spinnen krijgen, voor ik aan deze voor mij spannende materialen begin.

2 opmerkingen:

Hannah zei

Wat een mooie wol, je kunt in ieder geval weer even vooruit met spinnen. Leuk die verschillende soorten, kun je alles een keer proberen.

Irma zei

Het is niet eerlijk!

(maar wel heerlijk... ;)