donderdag, mei 17, 2007

Nummer 2 is af

Nummer 1 heeft een poos op zijn maatje moeten wachten, maar nu is nummer 2 dan (eindelijk) af. Of eigenlijk bíjna af, want ik moet de draden , dus veel af- en aanhechtingen). Mooi klein tussendoorklusje voor morgen.En, geheel toevallig, is het een gelijk paar geworden. Verrassend (want daar heb ik niets bijzonders voor gedaan)!

Op de eerste foto zijn de kleuren wat flets. Op deze zijn ze meer zoals in het 'echt'.


Fijne sokken, ze zitten heerlijk. Prima garen, nog prima'er prijs. Hier ga ik beslist nog meer sokken mee breien (gelukkig heb ik een klein voorraadje van dit garen, in verschillende kleuren, liggen).

4 opmerkingen:

Annita zei

Mooi geworden. Bedankt voor de tip van dit garen. Er zitten mooie kleurtjes bij. Prettig dat je boven de 10 euro geen verzendkosten hoeft te betalen!!

Wat een werk trouwens om er één kleur tussen uit te knippen.

Judith zei

Hoi Annita,

Alle losse draadjes heb ik vanmiddag op de rand van de zandbak in de zon zitten wegwerken. Dat vond ik echt geen straf.

Als je GarnDrops-garens wilt bestellen via ScanLiving is het goed om te weten dat de kleuren van de sokkenwol nogal anders is dan op de 'plaatjes'. Mooi, maar anders dan wat ik had verwacht.

Groetjes,
Judith

Alice Jean zei

Erg mooi, prachtige kleuren. En bijzonder dat je twee gelijke sokken hebt gebreid zonder opzet. Is mij nog maar 1 keer overkomen ;).

Lizet.

Hannah zei

Erg mooi geworden deze sokken. Je hebt er wel veel werk van gemaakt door al die donkere stukken er tussenuit te knippen maar het resultaat is prachtig. Knap dat je 'zomaar' 2 gelijke sokken hebt weten te krijgen.