woensdag, juni 13, 2007

100

Dacht ik. En grootse plannen had ik. Voor die 100. Het honderdste blogje moest speciaal worden, compleet met verloting of kadootjes voor mijn trouwe lezers. Had ik zo gedacht. Maar toen kwam ineens het bericht uit Bolivia en stond onze wereld op zijn kop. En verdween spontaan alle inspiratie voor het vieren van mijn 100e blogje.

Van uitstel komt niet altijd afstel en wat in het vat zit, verzuurt niet. Dus lieve lezers, ooit verzin ik iets leuks, speciaal voor jullie, omdat ik blij ben met jullie reacties en inspiratie.

Om nog even terug te komen op 100 en dat ik dat dacht. Dat was dus voordat ik ontdekte dat ik nogal een paar blogjes in concept had staan. Nooit gepubliceerd, om wat voor reden dan ook. Die zijn nu verwijderd (of alsnog geplaatst: bijenhotel) en ben ik spontaan nog 'lang' niet aan de 100e toe.... waarvan akte....

1 opmerking:

Mirre zei

Gefeliciteerd met je bijna-100 berichten!!

Weet je wat misschien een tip is? Als je de RSS-feed inschakelt voor je blog, dan kan men (ik) heel makkelijk via bv. bloglines op de hoogte blijven van je nieuwe berichten!