zondag, maart 02, 2008

Long time no blog...

De afgelopen tijd ben ik verrast door het krijgen van 2 awards (waarover in een later blogje meer), maar eigenlijk verdien ik de prijs 'slechte blogger'. Maar, maar, maar (zoals altijd) heb ik een goed excuus. We hebben heeeeel veel gedaan in huis en het begint steeds meer 'af' te raken. En als een thuis te voelen voor ons vieren.

Naast al dat geklus (vloeren, gordijnen, vensterbanken, verven, de keuken is af én moooooi), begaf onze laptop het. Waardoor we ons een poosje moesten behelpen met onze oude (en supertrage) computer en bloggen een drama bleek. Maar we hebben een nieuwe laptop en be prepared, ik heb van alles te laten zien van de afgelopen tijd.

Om te beginnen, een paar sokken (Wauw, Judith, heb je sokken gebreid? Wat een verrassing!).
100% Wol en heerlijk warm (eigenlijk een beetje té warm op onze vloerverwarming, dus wellicht maak ik er iemand anders met maatje 39 blij mee).Toe-up gebreid (alweer? ja, alweer). Het patroon 'Big Basin' heb ik van de Six-Sox-lijst en is gebaseerd op een sok-architectuur van Cat Bordhi (ik begin een fan te worden, is het te merken?). Vanuit het ribpatroon meerder je babykabeltjes. Hopelijk is het op de foto goed te zien (vergroten).


De wol heb ik in een ver verleden in Engeland gekocht, bij The Natural Dye Studio. Geverfd in subtiele kleuren met natuurlijke verfstoffen. Het lijkt en voelt als een handgesponnen garen, maar of dat ook zo is?

De rest volgt... later...

1 opmerking:

Myrthestiek zei

Prachtige sokken. (Ver)bouwen en afwerken vreet gewoon tijd. Lekker dat het nu echt een thuis begint te worden. Ik ga snel aan je pakje beginnen, anders slaat het "nieuwe-huis"verrassing natuurlijk nergens meer op ;o))