dinsdag, december 25, 2007

Moeder, ik verveel me zo....

Oké, dat is dus de understatement van het jaar.....Hoe is dit allemaal in hemelsnaam uit dat kleine hobbykamertje uit het vorige huis gekomen? En hoe ga ik dit allemaal in hemelsnaam netjes in mijn nieuwe hobbyruimte krijgen? Help (keer 3).

Maar goed, we zitten in het nieuwe huis, we hebben de verhuizing gehad (gelukkig. Wat een rotklus is het toch, verhuizen....). Nu gaan we ons best doen om van dit huis een echt thuis te maken.

Want nu voelt dit huis nog wat onwennig, alsof we op vakantie zijn. Maar dan wel overal onze eigen spullen tegenkomen ;o). Het is een gigantische ongeorganiseerde chaos momenteel. Niets is af (en dan bedoel ik dus niet de inrichting, maar de basisdingen in alle ruimtes/kamers, denk aan vensterbanken, kasten, vloerbedekking, raambekleding, lampen, maar ook aftimmering gevel, verven kozijnen... een eindeloze lijst), overal staan dozen en kratten en het echoot nog flink hier in huis. Maar dat komt allemaal goed. De komende tijd hoeven we ons niet te vervelen. Dag voor dag, doos voor doos. Ik ben benieuwd wanneer de laatste doos (dozen?) leeg raakt (of blijven er dozen tot in eeuwigheid 'vol' staan?).

Heel af en toe heb ik (als broodnodige ontspanning in de afgelopen hectische dagen) een paar toeren zitten breien aan de Baby Surprise Jacket. Als ik deze week af en toe even de dozen de dozen laat, komt ie misschien wel af. Er moet nog zoveel gebeuren in huis (dat veeeeeeeel nuttiger is dan breien), maar ik ben de hele dag alleen thuis met onze jongens en kan (en wil) dan niet eindeloos doorbuffelen in huis (dat trekt mijn ischias trouwens ook niet heb ik de afgelopen dagen gemerkt :o(. En... het is tenslotte ook kerstvakantie ;o)

Vinden jullie het leuk als ik af en toe een fotootje laat zien van de chaos/vorderingen hier?


P.s. Irma, ik ben de tel kwijt geraakt. Het waren er veeeeeeeel..... heeeeeeel veeeeeeeeel (en achteraf denk ik té veel).

9 opmerkingen:

Tucana, zei

Leuk dat je terug in blogwereld bent!
Ik zie er naar uit om de vorderingen te volgen ;-)
Dat nieuwe huis zal wel rap genoeg wennen... hoop ik toch, haha. Binnen een goede 5 a 6 weken staan we er ook voor... :P

Anoniem zei

Hoi Judith,
Mijn man was jarig, die heeft de brownies gebakken van het recept dat je een tijdje geleden hebt gegeven. Het was een groot succes. Iedereen vond ze heerlijk.
Veel succes met het inrichten. Vond het af en toe zo'n puzzel, vorig jaar, toen ik zelf verhuisd ben. Waar zet ik wat neer? Gelukkig is het allemaal goed gekomen. Zou het leuk vinden je vorderingen te zien.
Sterkte, Ria

Irma zei

Er kwam vast meer uit je hobby!
Maar t is al goed dat je t niet wil zeggen. lol
Graag wel een fotoverslag van de vorderingen!

Celeste zei

Ook ik stem voor een fotoverslag.. Hier zijn we eind oktober verhuisd..
We dachten mooi op tijd voor ons wondertje uit Afrika. Helaas moeten we daar nog even op wachten, maar nu kunnen we ons nog beter voorbereiden.. heeft toch ook zijn voordelen..Succes met de dozen, en mocht je er doorheen komen, ik heb hier nog een zolder vol dozen staan, die ook leeg willen

Lies zei

Ja, leuk, foto's!

Veel succes, voor je het weet is het of je er al jaren woont.

lucie sollie - van asperen zei

ja leuk hoor, zet er maar lekker veel foto's op!
Wat heb je een boel dozen in je hobbykamer!! Heerlijk!
Succes ermee..... ik blijf voorlopig nog maar zitten waar ik zit, ik haat verhuizen...

gr Lucie

Irma zei

leuke collage trouwens van M op je laptop

Lizet zei

Ja hoor, plaats je foto's! Dan weet ik weer precies waarom ik liever niet verhuis ;-). Ik moet zeggen dat ik de dozen netjes georganiseerd vind staan zo. En het uitpakken... ach, geef het een week of twee en dan blijven er een paar dozen over die misschien zo blijven tot de volgende verhuizing!

Myrthestiek zei

Wat een nette wanorde ;o). Hier moesten de hobbyspullen tussen de gewone spullen door weggestopt worden, omdat ik jammer genoeg geen aparte hobbykamer heb.
Succes met alles een plaatsje geven.