zaterdag, december 08, 2007

Als een kadootje...

Hier kan ik toch zó van genieten. Als mensen iets moois maken van een bestelling.Ik weet wat erin zit, ik heb het zelf uitgezocht en betaald... en toch voelt het als een kadootje :o)

Het boek Knitting Workshop van Elizabeth Zimmermann. Besteld bij Socktopus in Engeland.

De zilveren envelop straalde me tegemoet in de brievenbus en het boek was verpakt in heel bijzonder vloeipapier. Als verrassing (zie, toch echt kadootjes) een stekenmarkeerder en 2 zakjes Eucalan wasmiddel. Leuk, heel leuk!

2 opmerkingen:

Myrthestiek zei

Vind ik ook altijd heerlijk wanneer iemand echt aandacht eraan gesteed heeft.

Succes met de drukte rond de verhuizing; ik ben druk bezig van alles te verzinnen voor je "nieuwe-huis-verrassing". Gelukkig weet je alles heel kleurrijk op je blog te verwoorden, maakt het een stuk makkelijker voor me *LOL*.

Tucana, zei

oh jee...

ik voel mij reuze vereerd ergens tussen de links hier te staan en schaam me nu dus ook dood dat ik nu pas je blog ontdekt heb... oeps!!!
Maar ik zie wel al ineens heel veel posts die ik nog wel zou willen lezen, dus ik heb heel wat in te halen! Heb hem ineens tussen mijn favorieten hier op de pc gezet, zodat ik hem zeker terugvind nu!!!
Vanwaar de eer?

En oh ja, ontopic: ziet er inderdaad leuk uit... leuk verpakt is altijd wel fijn, ook al kiezen we met Tucana's Dream ervoor om recyclagemateriaal te gebruiken...
Helaas een beetje, maar misschien dat er ooit een mooiere recyclage-oplossing uit de bus valt... hopen!

Lieve groetjes,
katia