zondag, december 30, 2007

Af en au

Een beetje gedachtenloos breien is het enige waar ik me momenteel toe in staat voel (die kies, die kies). Met als gevolg dat de Baby Surprise Jacket af is. Nou ja, af, het brei-gedeelte is klaar. Ik moet de schoudernaadjes nog even vastnaaien en er moeten nog knoopjes op. Maar misschien wacht ik daar nog even mee tot ik weet of het babietje-nog-in-buik een jongetje of een meisje is (en dan moet ik ook nog even uitzoeken hoe het ook alweer zit, links over rechts, rechts over links...). Eerdaags een fotootje.

Voor de rest is het vooral afzien nu, de kiespijn is erger dan ie tot nu toe was. De bovenste laag van de noodvulling is er afgegaan, merkte ik vanmorgen ineens. Ik (vr)eet pijnstillers om het vol te houden, maar de gewone paracetamol doet niet genoeg. De pijn zeurt er gewoon doorheen. Ik slik nu naproxen (troep, maar ik sta anders op mijn kop van de pijn). Is dit normale (na)pijn of toch het vijltje dat opspeelt? Ik ben er niet erg gerust op, ondanks de semi-geruststellende woorden van de tandarts: 'Meestal gaat het goed'.... ja, ja, meestal. Ik zal wel weer net degene zijn waar de uitzondering de regel bevestigt ;o(

Nou ja, ik hoef niet in de agenda te kijken om te weten wat ik morgenochtend als eerste ga doen. De tandarts bellen.... snetverdemmetje.

1 opmerking:

Myrthestiek zei

Sterkte meid. De keren dat de napijn zo erg was bij mij is het idd kaakchirurg erna geworden.