vrijdag, december 28, 2007

Bah-dag

Vanmorgen, na 2 dagen helse kiespijn, een wortelkanaalbehandeling gehad bij de tandarts (de praktijk is eigenlijk gesloten, gelukkig kon ik voor een spoedje terecht. De ontsteking zat onder een kroon. En ik maar denken dat je met een kroon van het gedonder af bent, niets blijkt minder waar.

Ik heb nu een noodvulling (past goed bij de noodgordijnen en de nood-deurkrukken :o) en over een maand mag ik terugkomen voor de eindbehandeling. Behalve... als ik eerder weer pijn krijg. En die kans is iets groter dan normaal, omdat er tijdens de behandeling een stukje van een afgebroken vijltje is blijven zitten (de tandarts heeft niet alles weg kunnen krijgen). Aaaaaaaaaaargh. Als dat gaat opspelen, moet ik naar de kaakchirurg. Dit had ik echt liever niet willen weten. *onthullende modus aan* Ik ben als de dood voor de tandarts... nee, niet voor de goede man zelf, maar voor het gewroet in mijn mond, de geluiden en vooral de pijn. En voor de lucht die in de praktijk hangt. Kippenvel. Slapeloze nachten. Hartkloppingen. En het vooruitzicht van misschien wel de kaakchirurg, daar word ik echt beroerd van *onthullende modus maar weer eens uit*

De kiespijn is jammer genoeg nog niet over. Had ik wel stiekem op gehoopt, maar helaas. Ik loop nog steeds op paracetamol, dan is het nét te doen. Laten we hopen dat het morgen beter gaat dan vandaag. Kiespijn vind ik geloof ik de ergste pijn (en oorpijn, dat heb ik vroeger een paar keer gehad en herinner ik me nog goed), het dreint overal doorheen. Bah.

Vanmiddag heb ik het oude huis van onder tot boven gepoetst. Ook niet echt een hobby van me. Nu moeten er alleen nog wat lampen los gehaald en de allerlaatste dingen los geschroefd. En dan zijn we klaar voor de sleuteloverdracht op 2 januari. Gek idee hoor. Dan is het huis echt niet meer van ons. En horen we niet meer bij het 'pleintje'. Hoe fijn ik dit nieuwe huis ook vind, ik zal het oude missen....

4 opmerkingen:

Myrthestiek zei

Hè jakkes wat naar! Hopelijk gaat het na een nacht slapen beter. Pijn aan het hoofd vind ik ook één van de vervelendste dingen.
Ik ga duimen voor je dat het geen kaakchirurg wordt (al zijn mijn eigen ervaringen daarmee zeer zeker positief).
Sterkte.

Tucana, zei

Brrrrrrrrrrrr! tandpijn is verschrikkelijk, naar de tandarts nog erger! Ik heb daar echt schrik schrik schrik van!!!
Ik duim mee dat het allemaal rap voorbij is!!!

Irma zei

Dat je moest doorbijten om het geregeld te krijgen ok, maar zó hard moest je nou ook weer niet bijten!
Wortelkanaal...fijn...die lucht...ja..bleh..maar volgens mij kunje beter naar de kaakchirurg gaan dan naar de tandarts. Maar wroeten blijft het toch. Succes!!!

Lizet zei

Oh, wat onzettend vervelend. Ik ben ook niet dol op de tandarts en ga dus maar 1 keer per 2 jaar (die meestal toch niet meer te doen heeft dan tandsteen weghalen...). De kaakchrirurg vind ik trouwens niet erger dan de tandarts, maar ik ben er, tot nog toe, alleen geweest voor weghalen van verstandskiezen (ja, geen verstand meer over, haha!)