woensdag, april 02, 2008

Groet'n uut Grûn

Blij verrast toen ik de brievenbus** opende en een pakje zag liggen. Toen ik las dat het voor Judith Hengelaar was, moest ik gniffelen. Ik heet namelijk helemaal geen Hengelaar, maar deze vergissing wordt vaak gemaakt. Logisch ook, met zo'n email-adres ;o)

Het pakje kwam uit Groningen en oh la la, wat stonden de jongens te dringen om het open te mogen maken. Maar wat een pech voor hen, toen D. al het roze pakpapier zag, bedacht hij dat het vast voor mij was. Bah, roze, dat is niet voor jongens (verder is hij best geëmancipeerd hoor :o).Roze! Met stippen!! Geweldig!!!
Een heerlijk verwenpakket voor mij. Tessa leest mijn weblog grondig, dat is duidelijk. Ze weet waar ik blij van wordt. Bloemzaden, thee, lavendel, chocola (oh, ooooh, chocola), cederhouten mottenverdrijvers. Een prachtige gebreide boekenlegger (je hebt geen idee hoe nuttig die is voor mij, als notoire ezelsorenmaker, slechte eigenschap, ik weet het ;o(. Bij deze beloof ik plechtig om hem goed te gaan gebruiken. Om de bestipte tuinhandschoenen en onderzetters heb ik zo gelachen. Dankjewel, Tessa, je bent een lieverd. Dankje, dankjewel voor dit lieve welkom-in-je-nieuwe-huis-pakket.

Toevallig heb ik vanmiddag ook een welkom-thuis-pakketje gemaakt. Maar dan van een heel ander soort. Vrienden van ons hebben na eindeloos lang wachten een dochter gekregen. Ze komen dit weekend thuis uit Bolivia.Deze feestslinger is onderdeel van hun welkomstkado. De vlaggetjes zijn van een katoenen stofje, de letters heb ik uit vilt geknipt en op de vlaggetjes genaaid voor ik ze verder afgewerkt heb. Lintje is dubbelgevouwen biaisband.

Ik ga Tessa's unieke inpakpapier hergebruiken. Ik heb heel voorzichtig plakband en sticker van het folie gepeuterd en het papier even gestreken. Het is weer zo goed als nieuw. Hiep hoi voor recycle'en.

Ik wil voor onze jongens ook een naam-feestslinger maken. Met de vlag van hun geboorteland erin verwerkt. Dan kunnen we met de verjaardagen een persoonlijke slinger ophangen. Leuk, origineel én duurzaam.


** Goh, onze brievenbus, daar moet ik eens een fotootje van maken, da's geen 13-in-een-dozijn-bus, een blogje waard.

2 opmerkingen:

Lizet zei

Wat een heerlijk verwenpakket!

Myrthestiek zei

Zo graag gedaan voor je. We hebben erg veel plezier gehad met het maken van het pakket.
Prachtige vlaggenslinger heb je gemaakt; ik vind het een heel leuk idee (staat ook nog eens op het lijstje).