woensdag, maart 29, 2006

2 uur en een beetje...

... is eigenlijk net niks... het is in ieder geval zó om.

Even bijlezen op een aantal weblogs.
Een was opvouwen en opbergen.
Iets halfs afgemaakt:


Een tuniekje en een kort broekje voor dé pop. Het is niet goed te zien op de foto, maar er staan kleine witte bloempjes op de lichtblauwe katoen. Inmiddels is de nog-wat-karige garderobe uitgebreid met een spijkerbroekje en een pyjamabroek. Pyjamajasje ligt geknipt klaar en eerdaags zet ik een truitje of vestje op de pennen.

En iets half afgemaakt:

Een tasje, oftewel dat moet het gaan worden.

3 opmerkingen:

zoetegoed zei

Ik wilde de foto vergroten om de kleine witte bloemetjes te kunnen zien, maar het vergroten lukte niet. Misschien ligt het aan mijn instellingen, maar de andere foto's vergroten lukte wel.

Mirre zei

Wat een lief poppe-pakje!
Knap hoor, dat je zulke kleine kleertjes kunt maken...

Judith zei

Een verlate reactie wegens een weekendje uit-van-huis en daarna ziek en even puf om te pjoeteren.

Hoi Zoetegoed,

Geen idee waar het aan ligt. Ik kan ook sommige foto's wel vergroten en anderen niet. En ik doe toch echt steeds hetzelfde met uploaden. Hmm, ik kan je de foto rechtstreeks 'groot' sturen?

Hoi Mirre,

Ik ben er niet van overtuigd dat mijn roeping ligt in het maken van poppenkleding. En dat terwijl ik toch best een priegelaar ben ;o). Maar die inimini-zoompjes, ik word er niet echt vrolijk van. Het patroon voor dit setje heb ik zelf getekend, compleet met belegjes aan de hals en de armsgaten. Ik vind het heel leuk, maar wat een gepruts.

Groetjes,
Judith