vrijdag, september 28, 2007

Weer hier!

We zijn weer thuis. Afgelopen zaterdag met een grote, blauwe vogel van KLM in NL gekomen. We hebben een prachtige tijd gehad in Bolivia, bijzonder, enerverend, emotioneel, af en toe ronduit zwaar, maar bovenal mooi. We hebben nogal wat tegenslag gehad, maar dat zakt, eenmaal weer thuis, vrij vlot naar de achtergrond. We pakken hier de draad weer op (figuurlijk, maar ook letterlijk... draadjes wol, ik heb al weer even heerlijk zitten spinnen, dat had ik verrassend gemist ;o) en moeten nu nog van alles en niks regelen. Op korte termijn om de adoptieprocedure hier in NL af te ronden en verzekeringen, werk, school, zwemles, voetbal, medische check, inschrijven hier en in Den Haag, aankomstfeestje, 2 verjaardagen, kinderfeestje, Sinterklaas en de Amelander traditie Sunneklaas om maar eens iets te noemen). En dan straks in nov/dec. onze verhuizing. Neuh, we hoeven ons de komende tijd niet te vervelen... Iemand nog een tijdrekker in de aanbieding?Er moet nog veel gebeuren voor we er in kunnen, maar het begint al echt op een huis te lijken!

In Bolivia heb ik wél 1 paar sokken gebreid. In 10,5 week, dat is een nieuw (duur)record voor me :o)Bij het beeld Christo de la Concordia (Cochabamba - Bolivia) schoot ik lekker op met sok nr. 2.Het paar was klaar in hotel Anteus (Cochabamba). Wol-bamboe sokkengaren van Trekking ProNatura. Gekocht op de handwerkbeurs afgelopen voorjaar in Zwolle. Een tikkeltje stug om mee te breien, maar de sokken zitten erg fijn. Ik hoop dat ze door het wassen wat zachter worden.En hier doe je het uiteindelijk allemaal voor. Het kleine manneke slapend in zijn eigen bedje (onder een door mij gemaakte patchworkdeken, net buiten beeld).

8 opmerkingen:

lucie sollie - van asperen zei

O wat fijn dat jullie er weer zijn, en wat een mooi kereltje!!!
ik had vanmorgen nog op je blog gekeken.... wij zijn vanmorgen nog op schiphol geweest om onze vrienden op te halen, die kwamen thuis met een meisje uit India, ook weer zeer bijzonder!

groetjes Lucie

mamol zei

gefeliciteerd met deze prachtige zoon. Ik geloof graag dat het een emotionele en zware onderneming is geweest, maar dit vergoedt alles.


marijke, van de sokkenfamilie.

Petrouchka zei

Joh , judith , man en grote zoon ....fijn dat jullie er weer zijn samen met dit mooie manneke ...
Nu eerst weer rust vinden , en energie opdoen , wennen aan elkaar en aan het leven op Ameland ..

Groetjes en heel veel felicitaties
Petrouchka

Ria zei

Hoi Judith,
Fijn dat je er weer bent en dat je mannetje veilig bij jullie is en zijn leven met jullie kan delen.
Wat een geluk.
En wat zal hij nog veel zelfgebreide sokken gaan verslijten.

Groetjes, Ria

Myrthestiek zei

Welkom thuis en heel veel geluk en liefde samen.

ingrid zei

Gelukkig dat jullie gezond en wel weer terug in Nederland zijn, met een inderdaad erg mooi jongetje erbij, hij heeft nu al een plaatsje in mijn hart veroverd en ik zal altijd een beetje aan hem denken, omdat wij op dezelfde dag jarig zijn.

odette zei

Hee jullie zijn weer thuis. Nu lekker aan elkaar wennen en weer het ritme van alledag oppakken.... Heel veel geluk samen.

Annita zei

Gefeliciteerd met die prachtige zoon. Ik wens hem een geweldig leven bij jullie. Ik heb deze zomer zo nu en dan op je log gekeken of je er al weer was. Het is goed om te zien dat alles uiteindelijk goed is gegaan.