woensdag, november 05, 2008

Waar is het behang?

Wat krijg je als je dit combineert:

* 1 Peuter die even lief boven gaat spelen.

* 10 Minuten ongestoord bellen.


Met een beetje pech dit....Net buiten beeld: Bingo en Rummycub.... veel kleine, losse onderdeeltjes...

Chaos, complete chaos!

Peuterlief (lief? stout!) heeft zich lekker uitgeleefd op broers kamer. Krukje bij de kast geschoven en in een mum van tijd alle spelletjes en puzzels over de vloer.... Aaaaaaaargh.

Tijdens de middagdut van de dader (die voor straf met blote voeten naar bed moest) heb ik alles zitten uitzoeken en in de juiste dozen terug gestopt. Pffffff, ik kan leukere klusjes bedenken.
Maar goed, nu ziet het er weer uit alsof er niets is gebeurd. En het voordeel: Alles is (nog) compleet en ik weet nu precies wat we hebben en wat we dus niet aan Sinterklaas hoeven vragen ;o)


Aanvulling: Het ergste was nog dat de kleine dondersteen na zijn middagdut zijn kamer uitliep, een blik in broer's kamer wierp en zei: 'Mamma, heb je opperuumd?'...... Stiekem moest ik toen toch wel even lachen :o)

7 opmerkingen:

Anoniem zei

hi hi... ja sorry hoor, maar mag ik even uitbundig-lachen-uit-meelevend-leedvermaak? Ha ha ha! Dat gebeurt hier dus ook regelmatig.... met regelmaat vind ik hier de barbiespullen en playmobiel van Dagmar door het hele huis, in de bedden, in de kopjes enzo. Om nog maar niet te spreken van de viltstiften, de spelletjes, de haarelastiekjes, de puzzels en de bekers. Als Ronja zich perongeluk in Kilians kamer verschanst, gaat het om gsm's, cd's, schoolboeken en gelpotten... help! Ongestoord bellen..., de laatste keer dat ik dát kon is ongeveer 12 jaar geleden....ik probeer het al niet eens meer....
O meid, ik zie je al op je knieen al scheldend de troep opruimen. Ik leef met je mee! (hi hi)

Een famke zei

Wat herkenbaar zeg, al moet ik eerlijk zijn dat gebeurt hier meer dan sporadisch.....
Maar ook ik leef met je mee.....heerlijk toch, dat kleine volk!

Christien

Irma zei

Dat 'ongestoorde bellen' was toch hopelijk niet met ondergetekende? Anders voel ik me nog schuldig.

Anoniem zei

mooi toch, zo,n opgeruimde kamer moest bij mij in de schuur ook eens gebeuren je Pa Eduard

Christel zei

Het komt me heel bekend voor :)

Sorry voor de bulderlach;)

Jon zei

Ongestoord bellen? Je bedoeld dus dat je alleen met degene aan de telefoon bent die ook echt belt, zonder tussendoor billen af te vegen, snoep te pakken, de lijm redt uit knijpgrage knuisjes, kinderen uit elkaar houd en ondertussen de tafels van 8 overhoort... kan dat dan nog?
Ik herinner me iets van vroeger, maar dat is wel heel lang geleden. Volgens mij ook ergens van voor de heerlijke gezelligheid en stickie kisses!

Lizet zei

Ongestoord bellen? Dat kan hier zelfs nog niet met een dame van vier (al is dat meer in de vorm van aandacht vragen tegenwoordig :-s). Knap van je dat je alles diezelfde middag nog hebt weten op te ruimen.

Groetjes,
Lizet, die heel veel en heel vaak dit soort chaos heeft aangetroffen sinds de kinderen, haha!