maandag, februari 12, 2007

Loze dozen

Een poos geleden had de Consumentengids altijd een blokje 'Loze dozen'. Onnodig grote verpakkingen voor bepaalde artikelen kregen de aandacht. Ik vond het altijd hilarisch en tenenkrommend tegelijk. Hoe word je genept als consument?

Vanmorgen kwam de pakketjesmeneer van de plaatselijke transportservice aan de deur. Een grote doos, hangend aan het plastic bind-strapje aan zijn wijsvinger. Geen kwestie van ongekende superkrachten, maar een typisch voorbeeld van een loze doos:



Mijn bestelling bij Schlecker is blijbaar in 2-en verdeeld verstuurd (deel 2 is nog niet gebracht). Waarom dit paletmes niet bij de rest in kon, is me een raadsel.

Hier erger ik me dus rot aan, wat een verspilling! Grrrr.....

zaterdag, februari 03, 2007

Vernuftig tasje

Speciaal voor het ruiltje, foto's van het breitasje

Vooraanzicht.
Foto is in volle zon genomen, daardoor te licht (ik zou eens een cursus fotografie en/of fotosjoppen moeten doen). De kleur van de ribcord hangt tegen zwart aan, de cirkels zijn antractiet. Het koordje is antraciet, de stopper en de kraaltjes zijn doorzichtig. Afmeting tas: 30 cm breed, 28 cm hoog.









Close-up van de stof. De cirkels zijn 3 cm. in doorsnee (de binnenkant).








Dichtgeknoopt, zodat er niets uit kan vallen als je het tasje in een andere tas stopt (weekendtas, tugzak, koffer).

De binnenkant gevuld. Ruimte voor je breiwerk-op-(korte-)pennen, plus alle benodigdheden en andere onmisbare spullen. Vakjes te over, alles op zijn eigen plekje.