zaterdag, februari 03, 2007

Vernuftig tasje

Speciaal voor het ruiltje, foto's van het breitasje

Vooraanzicht.
Foto is in volle zon genomen, daardoor te licht (ik zou eens een cursus fotografie en/of fotosjoppen moeten doen). De kleur van de ribcord hangt tegen zwart aan, de cirkels zijn antractiet. Het koordje is antraciet, de stopper en de kraaltjes zijn doorzichtig. Afmeting tas: 30 cm breed, 28 cm hoog.

Close-up van de stof. De cirkels zijn 3 cm. in doorsnee (de binnenkant).
Dichtgeknoopt, zodat er niets uit kan vallen als je het tasje in een andere tas stopt (weekendtas, tugzak, koffer).

De binnenkant gevuld. Ruimte voor je breiwerk-op-(korte-)pennen, plus alle benodigdheden en andere onmisbare spullen. Vakjes te over, alles op zijn eigen plekje.

4 opmerkingen:

Tijm zei

Wat een geweldig tasje!!! Waar heb je hem weg of van welk patroon heb je hem gemaakt. Ik ben namelijk al tijden op zoek naar zo'n handig breitasje.

Judith zei

Hoi Tijm,

Hahaaa, dit is mijn eigenste ontwerp. Ik was al lang op zoek/aan het denken over hét ideale breitasje en kwam tot de conclusie dat ik het beste zelf eentje kon maken, volledig naar wens.

Kort geleden heb ik met een aantal medebreisters 'ruiltjes' gedaan (oproepje op de sokkenbreilijst). Een breitas van mij gevuld met divers leuks geruild tegen allerlei heerlijks (wol, stof, patronen, etc. Ik heb me suf genoten van de pakjes die binnenkwamen).

Aan een patroon kan ik je dus niet helpen. Maar misschien zie jij een ruiltje ook wel zitten?

Doeg,
Judith

Tijm zei

De ruil leek me een leuk idee, maar inmiddels heb ik een erg boeiend tasje van mijn moeder gekregen voor mijn breiwerk, dus ik ben voorzien.
Maar je kunt vast vele andere breisters blij maken met een ruil!!!

Judith zei

Hoi Tijm,

Mooi dat je inmiddels een goede tas hebt 'gescoord'. Fijn hè, meedenkende moeders?

Doeg,
Judith